Over ons

Bij Salon MOOI@DA Meeuwsen willen we u alleen het allerbeste bieden. Daarom werken we in onze schoonheidssalon exclusief met producten van Sans Soucis en Dr. Hauschka.

Rosalyn

Ik ben schoonheidsspecialiste, Dr. Hauschka-therapeute en drogist. Ik ben de oprichtster van Salon Rozengeur. Ondertussen is de salon verhuisd en van naam veranderd in Salon DA Meeuwsen. Ik vind het heerlijk dat ik mijn werk in de salon af kan wisselen met mijn functie als drogist. Tevens werk ik als zelfstandig drogist in Middenmeer.

Geen behandeling van mij in de salon is hetzelfde, want u bent uniek. Daarom creëer ik een behandeling die bij u past. Samen zorgen we voor een ontspannen moment waarbij uw wensen centraal staan. Ontspanning gaat boven alles en kwaliteit is vanzelfsprekend.
Ieder jaar zijn er trainingen en nascholingen waar ik met veel plezier aan deelneem. Zo houd ik mijn kennis op peil en kan ik de veranderingen in de gezondheids- en schoonheidsbranche goed bijhouden.

Ik ben in de salon werkzaam op vrijdag.

Mijn motto is: schoonheid zit in de kleine dingen.

Lisa

In september 2011 heb ik mijn de opleiding allround afgerond aan de ROC Friese Poort Leeuwarden. 

Ik ben sinds 2009 werkzaam bij DA Meeuwsen als verkoopmedewerkster. Werkzaamheden in de salon afwisselen met het contact met klanten in de DA vind ik erg leuk. In 2019 heb ik mijn diploma dr. Hauschka-therapeut gehaald.

In de winkel geef ik ook vaak make-up set-ups. Zo kan ik klanten in een aantal stappen laten zien hoe je eenvoudig make-up aanbrengt die bij je past. Via trainingen en opleiding zorg ik ervoor dat mijn kennis past bij de nieuwste trends op het gebied van huidverzorging, cosmetica en gezondheid.

Ik ben in de salon werkzaam op dinsdag en donderdag. 

Mijn doel is dat mijn klanten tevreden en onthaast de salon verlaten.

Ingeborg

Ik ben sinds 1998 samen met mijn man Ed de eigenaar van DA Meeuwsen.

In 2014 heb ik mijn opleiding Wellness massagetherapeut afgerond. Ik ben stoelmasseur en Triggerpointcoach (lees hier meer over, via de onderstaande link). 

Ik wissel mijn werk in de drogisterij graag af met behandelingen in de salon. Het is een uitdaging om samen met jou een behandelplan op te stellen en klachten om te buigen in plezier in het leven. Als drogist geef ik daarbij graag gezondheidsadvies om balans weer terug te vinden. In 2019 heb de opleiding Medische Basiskennis afgerond.

In het voorjaar van 2021 heb ik het basis Pedicure diploma gehaald, dus wie weet kun je binnenkort je voetjes eens langs brengen?   En in 2023 hoop ik mijn diploma Medisch Pedicure te behalen.

Ik ben in de salon werkzaam op woensdag. 

Mijn motto is:  Massage is de natuurlijke stap naar een gezond en gelukkig leven.