Sfeer impressie

Salon MOOI@DA Meeuwsen streeft ernaar uw huid te laten stralen. De behandelingen worden ondersteund door gezondheidsadviezen en advies over voedingssupplementen. U kunt in de salon terecht voor Wellness Massage, Triggerpoint en Stoelmassage.

Aandacht! is ons motto, want wij werken met passie voor gezondheid en schoonheid.

Sans Soucis

Sans Soucis-producten worden zeer goed verdragen, omdat Sans Soucis een optimale combinatie van conserveringsmiddelen in hele kleine percentages toepast. Als moderne producent van kwaliteitscosmetica is Sans Soucis voortdurend op zoek naar nieuwe producten, terwijl ook de bestaande preparaten steeds worden aangepast aan de laatste stand van de wetenschap.

Al tientallen jaren staan de cosmetica van Sans Soucis bekend als een buitengewone serie van verzorgende producten. De ontwikkeling van elk afzonderlijk product vindt plaats in overleg met ervaren artsen, farmaceuten en schoonheidsspecialistes.

De schoonheidsspecialiste in onze salon die deze producten gebruikte is er niet meer, maar de producten zijn wel nog steeds in de winkel te vinden.

Dr. Hauschka

De Dr. Hauschka behandeling is een ritmische behandeling met veel massages. De cosmetica van Dr. Hauschka bevat geen chemisch-synthetische kleur- geur en conserveringsmiddelen. Dit zorgt ervoor dat de producten van Dr. Hauschka goed worden verdragen door de meeste huidtypen.

De schoonheidsspecialiste in onze salon die deze producten gebruikte is er niet meer, maar de producten zijn wel nog steeds in de winkel te vinden.

PEDICURE

Op dinsdag en woensdag kun je terecht bij Ingeborg voor Pedicure. Even een uurtje werk aan je voeten en daarna is het weer heerlijk soepel, en dat voel je bij iedere stap!