Sfeer impressie

Salon MOOI@DA Meeuwsen streeft ernaar uw huid te laten stralen. De behandelingen worden ondersteund door gezondheidsadviezen en advies over voedingssupplementen. U kunt in de salon terecht voor ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en gespecialiseerde behandelingen voor huidproblemen, zoals acne en huidveroudering. Wellness Massage, Triggerpoint, Stoelmassage.

Aandacht! is ons motto, want wij werken met passie voor gezondheid en schoonheid.

Sans Soucis

Sans Soucis-producten worden zeer goed verdragen, omdat Sans Soucis een optimale combinatie van conserveringsmiddelen in hele kleine percentages toepast. Als moderne producent van kwaliteitscosmetica is Sans Soucis voortdurend op zoek naar nieuwe producten, terwijl ook de bestaande preparaten steeds worden aangepast aan de laatste stand van de wetenschap.

Al tientallen jaren staan de cosmetica van Sans Soucis bekend als een buitengewone serie van verzorgende producten. De ontwikkeling van elk afzonderlijk product vindt plaats in overleg met ervaren artsen, farmaceuten en schoonheidsspecialistes.

Dr. Hauschka

De Dr. Hauschka behandeling is een ritmische behandeling met veel massages. De cosmetica van Dr. Hauschka bevat geen chemisch-synthetische kleur- geur en conserveringsmiddelen. Dit zorgt ervoor dat de producten van Dr. Hauschka goed worden verdragen door de meeste huidtypen.

Harsen of Threading?

Harsen is een eeuwen oude manier om tijdelijk de haren te verwijderen. Door middel van de hars trekken we de haren met wortel en al uit het haarzakje, daardoor blijven de haren langer weg dan met scheren. En neemt de hoeveelheid haargroei af. Het is een veel gebruikte manier om de haren van het gelaat of oksels en benen te verwijderen. Ook voor het verwijderen van de haren in de bikinistreek is het een snelle en zeer effectieve methode. Het is een methode die niet geheel gevoelloos is maar doordat het snel gedaan word valt de gevoeligheid erg mee. Naast ontharen met hars bied Eva ook Threading aan, ontharen door middel van draad. Vooral voor het ontharen van de haren op de kin, bovenlip en wangen is dit een fijne methode. Dunne en snel geïrriteerde huiden reageren vaak beter op Threading dan hars.