Contact

In verband met de protocollen omtrent Covid 19 vragen wij je een vragenlijst over je gezondheid door te nemen. We houden waar het kan 1,5m afstand. En dragen mondkapjes. Ook vragen we je, net zoals we dat zelf doen, bij binnenkomst de handen te reinigen. Op deze manier willen we meewerken om de verspreiden van het virus zoveel mogelijk te beperken en veilig te werken voor je gezondheid en die van onze medewerksters. 

I.v.m. zwangerschapsverlof kunnen de gezichtsbehandelingen t/m november alleen op vrijdag geboekt worden. In december hebben wij een speciaal rooster dus neem gerust contact met ons op. Harsen, epileren en verven en overige ontharing kan op woensdag en donderdag geboekt worden.

Leeft er een vraag bij je? Of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. We willen graag samen met jou de behandeling plannen die bij je past, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Daarom is het op dit moment nog niet mogelijk om online te boeken. Je kunt ons bellen, mailen, whatsappen, sms of via Facebook een persoonlijk berichtje sturen. We horen graag van je.

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:9.00 – 17.00 uur
Donderdag:9.00 – 17.00 uur
Vrijdag:9.00 – 17.00 uur
‘s avonds op afspraak
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten